Firmast lähemalt

Tarvi Transport on alates 1996. aastast tegutsev rahvusvahelisi kaubavedusid teostav 100% Eesti kapitalil põhinev transpordifirma.

Ettevõtte eesmärgiks on tagada klientidele kiire ja kvaliteetne kaubavedu uksest ukseni. Paindliku klienditeenindajana on Tarvi Transpordi OÜ kindlustanud endale usaldusväärse partneri maine.

Tarvi Transpordi OÜ põhitegevuseks on väiksemate saadetiste ja osa-koormate transport Eesti – Soome ja Eesti – Soome vahel. Tänasel päeval teostab ettevõte regulaarvedusid Tallinn – Helsinki – Tallinn vahel. Regulaarvedude väliselt teostatakse transporti ka kliendiga kokkulepitud aegadel.

Toimetame veose kohale
24h jooksul
Üle 250 kaubabveo
iga kuu
28 aastat kogemust transpordivaldkonnas
Tollimaaklerite registritunnistus
Tarvi Transport - Meist

Usaldusväärne partner aastast 1996.

Meie poolt pakutavate transporditeenuste hinnad on vastavalt tellimuse mahule ja kliendi omapärale paindlikud.

Tagamaks klientidele paremat teenuse kvaliteeti oleme oma autoparki pidevalt uuendanud. Omame furgoonautosid, mis on varustatud tagaluuk-tõstukitega ja täispikkuses avaneva külgseinaga. Väiksemate vedude teostamiseks on olemas kaubikud.

Tarvi Transpordi OÜ on kantud tollimaaklerite (tolliagentuuri) registrisse juba 1996. aastal. Meie poolt pakutavate lisateenuste hulka kuuluvad tolliagendi teenus kui ka Statistikaametile esitatava Intrastat aruande teenus.

Meeldivat koostööd lootma jäädes,
Teie Tarvi Transpordi OÜ